POMAGAJMO ZAJEZITI ŠIRJENJE VIRUSA TUDI S SPIRANJEM USTNE VOTLINE

Ob rasti števila okužb se v Sloveniji množijo ukrepi, ki poskušajo širjenje virusa omejiti. Skupaj moramo upočasniti širjenje virusa, da bo naš zdravstveni sistem zmogel zdraviti vse hudo obolele.  Ostanimo doma, skrbimo za redno čiščenje površin, ki se jih pogosto dotikamo, skrbno umivajmo in razkužujmo roke ter uporabljajmo zaščitno opremo.

Pri širjenju virusa pa ni pomembno »le« higiena rok, ampak tudi ustne votline. Virus se v nosno-žrelnem predelu najbolj intenzivno razmnožuje v začetku bolezni. Takrat so te osebe tudi najbolj kužne in ker se virus prenaša kapljično, med kašljanjem in kihanjem kapljice okuženega padejo na sluznice nosu, ust in oči oseb, ki so v njegovi bližini. Padejo pa tudi na površine okrog okuženega.

V podjetju Enikam smo razvili medicinski pripomoček Oroxid®, oralno raztopino, ki deluje na osnovi visoko aktivnega kisika. Zaradi antiseptičnega učinka preprečuje obstoj kužnih klic ter je prvi izbor za grgranje pri virusnih in bakterijskih okužbah. Oroxid® oralna raztopina ne le dezinficira ustne votline, ampak tudi poskrbi za zdravje, oksigenacijo in regeneracijo naše ustne votline. Priporočamo ga za preprečevanje in lajšanje vnetih, razdraženih in krvavečih dlesni, za zmanjševanje oblog na zobeh, jeziku in sluznici ter za dopolnitveno ustno higieno pri fiksnih zobnih aparatih, protezah in pri protetičnih nadomestkih. 

IMUNSKI SISTEM prepozna in proizvaja AKTIVNI KISIK z namenom, da se brani pred patogenimi bakterijami, virusi in glivami.

1. Aktivni kisik uničuje bakterije, viruse, glive

2. Aktivni kisik zagotavlja nego celic, oksigenacijo in regeneracijo

Reakcija s kovinskim ionom iz mikrobske membrane povzroči njegovo uničenje. Kisikov singlet 102 vstopi v človeško celico in aktivira verigo reakcij.

Ker bi pri podjetju Enikam želeli pomagati pri čimprejšnji zajezitvi širjenja okužb, smo za vas pripravili posebno ponudbo in znižali cene vseh Oroxid® izdelkov, da bodo izdelki dostopni čim širšemu krogu ljudi.

Odločili smo se tudi za donacijo nekaj Oroxid® izdelkov socialno šibkim posameznikom, ki si le-tega ne morejo privoščiti. Prosimo, kontaktirajte nas preko zasebnega sporočila na Facebooku ali kontaktnega obrazca in navedite razlog.